Autobedrijf de Graaf is al 15 jaar een onafhankelijk autobedrijf gevestigd in Kollumerzwaag. 

Wij zijn gespecialiceerd in het onderhoud van alle merken auto`s en het uitvoeren van eventuele reparaties en herstel werkzaamheden aan uw auto.

Onderhoud & reparatie

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Niets zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Om dit te voorkomen is onderhoud heel belangrijk. Voor een onderhoudsbeurt zoals een kleine beurt of grote beurt, Autobedrijf de Graaf regelt het voor u.

Onderhoud en reparatie
Schadeherstel

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de schade taxeren, bemiddelen en eventueel afhandelen met uw verzekering maar ook compleet repareren zodat u weer vertrouwd en veilig uw weg kunt vervolgen. Dus kom langs voor meer informatie en een bakje koffie, of om een proefrit te maken in een van onze occasions.

Aircoservice

In het aircosysteem zit een koudemiddel dat verdampt of kan weglekken. Door lekkage langs rubber neemt het koudemiddel gemiddeld tussen de 5% en 10% af per jaar. Daardoor treedt er drukverlies op waardoor de airco in uw auto minder koele lucht afgeeft. Om te zorgen dat uw airco goed blijft werken, is het dus belangrijk om met regelmaat de airco te vullen.

Onderhoud en reparatie
APK keuringen

APK keuringen

Voor een APK keuring bent u bij de Autobedrijf de Graaf aan het juiste adres.De APK staat los van onderhoud aan je auto. Wij voeren tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten.

Mogelijk gemaakt door Mobilox